Workshop

Ben jij een vrouw, en werk je al minimaal 2 jaar als zelfstandig professional? Heb je veel plannen, maar heb je het idee dat je niet datgene uit jouw bedrijf haalt wat er in zit? Wil je meer flow creëren in jouw bedrijf? Wil je af van die kritische stem die overal wat van vindt? Wil je meer weten hoe effectief gebruik te maken van sociale media? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Wij helpen jou om jezelf beter in de markt te zetten.

Na afloop van deze workshop weet jij:
– waar in 2017 jouw focus zal liggen;
– welke marketinginstrumenten jij effectief in kunt zetten om jouw doelen te bereiken;
– wat ervoor nodig is om die kritische stem een toontje lager te laten zingen;
– welke acties nodig zijn om meer flow te creëren in jouw bedrijf.

Kosten
Voor slechts €60,- (excl. BTW) helpen we je om jouw bedrijf nog beter in de markt te zetten.

Locatie
De workshop zal plaats vinden in Lochem, de exacte locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers.
De workshop gaat door bij een minimum van 4 deelnemers.

Wie zijn wij?
Esther van den BergEsther van den Berg is marketingexpert, tekstschrijver en vormgever. Zij helpt bedrijven en organisaties om meer publiek te bereiken. Als zelfstandige helpt zij sinds 2012 bedrijven en organisaties bij het werven van publiek voor hun evenementen, producten en diensten.
Esther laat zien waarom het belangrijk is om helder te zijn over wat je bieden hebt, waarom klanten bij jouw moeten zijn. In deze workshop zet Esther jouw bedrijf centraal, leren we jouw klanten kennen en gaan we op zoek naar de juiste manier om jouw klanten te bereiken.

Marije Vermeulen is coach, opleidingskundige en verbinder. Haar passie ligt in het helpen van anderen zich te ontwikkelen en het verkrijgen van zelfinzicht. Door het begeleiden en coachen alsmede het bewust maken en opleiden van groepen en individuen, probeert zij hier vorm aan te geven.
Marije is al bijna 20 jaar zelfstandig ondernemer, eerst als opleidingskundige en daarna als coach. Zij kent de ‘klappen van de zweep’, en weet als geen ander hoe belangrijk een goede mindset is om van een bedrijfje een bedrijf te maken. In deze workshop richt zij zich op het mentale vlak van ondernemerschap.