Ontdek de Achterhoek bij Museum STAAL

In 2014 begon Pien Pon met de oprichting van een nieuw museum in Almen. Het begon met de aankoop van de voormalige mosterdmakerij, slijterij en twee woningen. In het centrum van het dorp Almen, tegenover de kerk en gelegen aan het dorpsplein verdiende deze plek na zeven jaar van stilstand en verval een nieuwe aanblik, een frisse wind, een boost voor het dorp Almen. Pien heeft voor haar dorp een prachtig en bijzonder museum neergezet.

Aan de hand van Staring kijk je met een andere bril naar het Achterhoekse landschap en de mensen. We vertellen het publiek iets over de Starings en hun tijd maar nemen hen ook mee naar onze tijd.

Vanaf het begin ben ik betrokken bij de marketing en communicatie van museum STAAL. Een nieuw museum, een nieuw merk, fantastisch om hier aan bij te dragen.

Pien Pon bij de Badende
Drukwerk museum STAAL
museumstaal.nl

museumstaal.nl

Museum STAAL is geen gewoon museum, het is een Staring-ervaring. En bij een verrassend museum hoort ook een verrassende website. Een website die  de informatie geeft waar de bezoeker naar op zoek is maar ook iets aan de verbeelding overlaat. Met de doelgroepen voor...

Lees meer
Nieuws van STAAL

Nieuws van STAAL

De nieuwsbrief van museum STAAL is een belangrijk communicatiemiddel. Hiermee wordt de geïnteresseerde museumbezoeker direct bereikt. Met nieuws over tentoonstellingen, activiteiten in het museum maar ook leuke tips voor activiteiten in de omgeving. Aanmelden voor de...

Lees meer
STAAL magazine fotografen
Drukwerk museum STAAL